Hormon Yoga

En fertilitetsfremmende træning

 

Hormon Yoga

iEt lille kursus der tager dig igennem;

  • Hvad Hormon yoga er – og hvorfor det er godt
  • Skriftlig gennemgang af øvelserne
  • Mundtlig gennemgang af øvelserne
  • En follow along video

 

Træningen er for dig der;

  • Ønsker at øge dine chancer for gravoditet
  • Ønsker at skabe de bedste arbejdsforhold for dine organer, hormoner og blodcirkulation i underlivet
  • Ønsker at have et smidigt bækken og underliv
  • Vil være fri af smerter i underlivet
  • Ønsker at give dig selv lidt forkælelse og en dejlig følelse i kroppen

 

Hormon yoga

Ifølge dansk fertilitetsselsskab 2021 var 36.111 kvinder i fertilitetsbehandling. Derudover er der dem der kæmper med fertiliteten og endnu ikke har søgt hjælpen. Det er altså virkelig mange kvinder og par der kæmper med fertiliteten hvert eneste år.

Ud af de 36.111 der har været i fertilitetsbehandling er der blot kommet 7328 børn igennem fertilitetsbehandlingen. Hvilket jo slet slet ikke er et højt nok tal. Og kan være et tegn på at den medicinske metode vi som udgangspunkt benytter i Danmark ikke altid helt rækker.

Af samme årsag er der mange der søger andre veje i forhold til behandling eller i forhold til at hjælpe kroppen til at blive styrket og komme i større hormonbalance.

Mange går til diverse hormonterapeuter, gynopsfys, zoneterapi, spiser en masse vitaminer og meget andet. Det er også her jeg kommer ind i billedet med min ekspertise om at hjælpe det hele menneske til støre indre balance – herunder også hormonelbalance. For at øge chancerne for graviditet – med ret god statistik. 🙂

Hvilken forskel kan det så gøre for din krop og din fertilitet?

Når du ønsker at opnå graviditet er det essentielt at blodgennemstømmen, ilt, næringsstoffer og hormonflowet i kroppen og ned til bækkenet og de reproduktive organer er optimalt. Samt at der er minimalt med spændinger i området.  Det bliver det blandt andet ved netop at lave disse mobiliserende, styrkende og udstrækkende øvelser for særligt bækken og underliv. 

Derudover kan træningen hjælpe dig til at komme ned i gear, mindske stress i din krop hvilket også bidrager positivt til fertiliteten. Det bidrager til større kontakt og ro til dit nervesystem og lige som alle andre muskler i kroppen, så har dine reproduktive organer bare brug for at alt der er på plads og at der er plads til bevægelse.

Jeg kan personligt sige at det føles rigtig dejligt efterfølgende i bækkenet og underlivet.

Jeg har  selv trænet efter denne metode før begge mine graviditeter (i samarbejde med et arbejde med mit indre, min kost og træning). Og er begge gange blevet gravid kort efter.

Nu hvor jeg ikke skal have flere børn, laver jeg stadig disse øvelser du bliver vist her, flere gange om igen. For at give min krop den allerbedste følelse.

Det praktiske 🙂

Når du henter kurset får du adgang med det samme, og du har adgang i et år.

Træningen vare ca. 24 minutter. 

Du kan lave det når det passer til dig og din hverdag. 

3 moduler;

1. viden om hvad hormon yoga er og hvorfor det kan gøre en forskel for dig. 

2. gennemgang af øvelserne

3. 24 minutters followalong træning.

 

God fornøjelse 🙂