Tag ejerskab

Over dit liv, din livskvalitet, din livsglæde, dine drømme 

At hjælpe og guide dig i dit liv er mit livsværk!

Et 8 ugers skræddersyet 1:1 forløb der støtter og styrker dig i den du er og leve lige det liv du drømmer om at leve.

Et skræddersyet 1:1 forløb hvor du og jeg helt tæt finder din vej i livet, får brudt med det der bremser dig, det der larmer hos dig, det der fylder.

Og får skabt plads i dit liv, til at du kan være i livet med alt hvad du er. Nyde livet. Elske livet. Prioriterer dig selv. og finde ind til den person du er, som du elsker og respekterer. 

 

 

 

 

Tag ejerskab

Som din menter og coach

Skaber jeg et kærligt, omsorgsfuldt, forstående og trygt rum for dig.

Jeg er her for dig, og til at hjælpe dig til en indre udvikling, at finde din indre styrke i forhold til at komme i mål med det mål du har lige nu.

Jeg er den blide hånd i ryggen, den skulder du kan læne dig op af når det er svært.

Jo mere ro du kan få indeni dig. Jo mere du kan være i livet med det svære, men også med alt det gode der er. Jo større livsglæde kan du opnå.

Livet sker, livet rammer og det gør ondt. Nogen gange har vi som mennesker fået tillæert os nogle overbevisninger eller mønstre igennem livet, som vi ikke trives i.

Prøv at forestille dig hvordan det vil være for dig at være i livet, og være dig. Og være den udgave af dig selv som du kan se i øjnene og respekterer?

Og leve det liv du ønsker at leve, med alt hvad du er?

Min tilgang til at hjælpe dig er en kæmpe nysgerrighed på dig som menneske, din historie og at gøre en forskel i dit liv sammen med dig. Jeg inddrager især et min viden fra positiv psykologi, mindfulness og min viden omkring livsstils ændring og vaneændring. Og min sjette sans som er, at jeg er skarp på lynhurtigt at se dig som den du er, gribe dig og vide lige præcis hvad du har brug for.

Hvad vi skal arbejde med er individuelt, og afhængder af dig, hvor du kommer fra, hvad du kommer med. Og hvad du har brug for vi tager fat i.

Jeg viser dig vejen, du går den selv som den stærke person du er.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt!

Vær i livet med alt hvad du er

Et skræddersyet 1:1 forløb hvor du og jeg helt tæt finder din vej i livet, får brudt med det der bremser dig, det der larmer hos dig, det der fylder.

Og får skabt plads i dit liv, til at du kan være i livet med alt hvad du er. Nyde livet. Elske livet. Prioriterer dig selv. og finde ind til den person du er, som du elsker og respekterer.  

Forløbet er skræddersyet til dine behov, og bliver tilpasset så du får aller mest ud af det, så du rykker dig og får taget handling der hvor du har brug for det.

Det er ikke et kvikfix, det er ikke et vægttabsforløb. Hos mig går vi dybere end det. 

Og lige præcis det gør, at du vil opleve at få en større ro, at du handler ud fra hvad du og din krop har brug for og du vil begynde at mærke forandringerne ske inde i dig.

 

 

Forløbet er for dig:

 

 • Der kæmper med selvværd og selvtillid og som ønsker at stå stærkt i dig selv
 • Der kæmper med madstress og ønsker at skabe større madro. Vi arbejder henimod et liv med mere ro i forhold til kosten.
 • Der kæmper med kropshad og ønsker større kropsro
 • Vanearbejde – hjælp til at implementerer nye vaner eller ændringer af nuværende vaner i din hverdag. noget du vil gøre anderledes.
 • Støtte og coaching – støtte til din rejse, en du kan dele alt med, hende der ser og forstår dig, hende der har dig hvis du synes det hele er lidt svært. Eller hvad du har brug for. Jeg er i dit hjørne.
 • Der har PCOS og har brug for viden, forståelse og at blive guidet i den rigtige retning for dig og din krop

Praktisk

Jeg vil anbefale at vi tager en gratis og uforpligtende samtale omkring din situation via telefonen før booking.

Send mig en mail på mail@mie-kerstine.dk

eller en sms på 42 71 04 42. 

 

Forløbet

8 uger med fokus på dig og din livskvalitet

Forløbet indeholder;

 • 8 uger med fokus på dig
 • 4 sessioner fordelt med 14 dages mellemrum (På zoom eller telefon)
 • 3 skræddersyet planer for tiden mellem sessioner
 • 4 skræddersyet reflektionsark så du kommer i dybden med dig selv
 • Relevante opgaver fra gang til gang til at hjælpe dig med at komme tættere på dit drømmeliv
 • Min fulde støtte, guiden og vejledning under hele forløbet (du kan forvente jeg svare mellem kl. 9 og 15 i hverdagene). 
 • Afslutteligt en workbook/plan for dig og din videre vej
 • 30 min. opfølgningssession efter 4 uger.

Jeg glæder mig til at hjælpe lige præcis dig på vej 🙂

Din investering i dig; 3600 kr. (kan deles i 3)

JULEPRIS RESTEN AF ÅRET 2500 kr. Kan deles i 3 rater. 
Du kan også booke nu og starte i januar mod et depositum på 500 kr. nu 🙂

Send mig en mail på mail@mie-kerstine.dk eller skriv til mig på instagram hvis du skal have en plads 🙂 Og jeg sender dig en opstart mail med al det praktiske og så skal vi i gang 🙂

6 ugers forløb hos Mie Kerstine

Kort fortalt om mig: 33-årig kvinde, med ufrivillig barnløshed, galoperende PCOS og en god mængde af livets mange prøvelser under bæltet.

Jeg skrev til Mie Kerstine før sommerferien, da jeg var træt af at have det trælst i min krop. Da hun så skrev til mig at hun kunne hjælpe mig, blev jeg så glad! Men hvad skulle jeg forvente? Jeg valgte at gå ind i forløbet med åbenhed og ingen forventninger og puha hvor blev jeg blæst bagover af al den energi, kærlighed og hjælpsomhed der strømmede ud af Mie Kerstine.

Jeg har gennem forløbet genopdaget den viden jeg havde, jeg har lært nye ting til at understøtte min selvudvikling og jeg har følt mig støttet og vejledt hele vejen igennem. Mie Kerstine ser dig som den person du er og hjælper dig hvor du er. Jeg har fået en så meget bedre forståelse af hvad min krop siger til mig og det har fysisk udmøntet sig i menstruationer (som jeg ikke havde mange af før) som ikke ødelægger mig.

Hvis du vil føle at du kan være i din krop og elske den, hvis du mangler viden om kost til PCOS, eller hvis du har brug for at have en virkelig fantastisk kvinde i dit hjørne, så snak med Mie Kerstine <3

10/10 stjerner herfra

Knus Sara

Sara