Individuelt forløb

Skab dit drømmeliv med din PCOS

Du kan sikkert genkende det 

Du har fået konstateret PCOS og det har ramt dig. Du er plaget af symptomer, du drømmer måske om at blive gravid, du er træt af at være træt, træt af at crave alt muligt hele tiden.

Du er frustreret over, hvor svært det er at finde ud af, hvad du skal og ikke skal, må og ikke må.

Måske du har levet et liv, hvor diverse diæter og kostplaner har præget din hverdag. Et liv hvor maden har fyldt ALT for meget. Og et liv hvor dit forhold til mad er svært og fuld af restriktioner, kombineret med skam, dårlig samvittighed og overspisning.

Du vil ikke mere. Det er for svært. Det er for hårdt. Det er for frustrerende.

Det er nu der skal ske noget andet, det er nu du er klar til at skabe forandring for dig og din krop.

Du er klar til at starte din rejse mod en livsstil, hvor din krop har det godt, dine symptomer er mindsket, du har et større overskud, du har mere energi og du er i fokus.

Du drømmer om at leve et liv hvor du har det godt, både i dig selv, og i din krop.

I forløbet ‘Skab dit drømmeliv med din PCOS’, viser jeg dig via samtale coaching, workbooks, reflekterende opgaver og videoer, hvordan du kan skabe et liv med din PCOS, hvor den fylder mindre og symptomerne mindskes.

Et liv hvor du helt naturligt tager valg i forhold til kost, motion og selvkærlige handlinger der giver mening for lige præcis dig, din krop og din hverdag.

Jeg lærer dig, hvordan du kan give dig og din krop den mad der gør dig godt, samt hvilken påvirkning maden og motionen har på din krop og din PCOS. Det giver dig den forståelse der skal til, for at du kan tage gode valg for dig.

 

 • Jeg hjælper dig med, at skabe madro og spise intuitivt.
 • Jeg hjælper dig til at lære din krop og dens signaler at kende, så du kommer væk fra overspisning, trøstespisning og cravings. I stedet bliver du bevidst omkring, hvad din krop fortæller dig så du kan handle på det.
 • Jeg hjælper dig til at stå stærkere i dig selv, ved at implementere selvkærlige vaner i din hverdag, der tilgodeser dine behov og din PCOS.

Vi gør det simpelt, overskueligt, legende og let at gå til

Ved at have fokus på de små ting i din hverdag, og i det tempo der giver mening for dig, skaber du en livsstil som du trives i, uden at føle at du mangler noget, går glip af noget eller føler det er svært. Et liv helt uden restriktioner, forbudte madvarer og kostplaner.

Glæd dig til en hverdag, hvor det falder dig naturligt at spise det der gør dig godt, at gøre gode ting for dig selv, at bevæge dig og have det godt i dig selv og med dig selv. En hverdag, hvor du ser og mærker dine PCOS-symptomer bliver mindsket og forandringerne i din krop bliver tydelige.

Hvad indeholder forløbet?

 • 12 uger med ugentlige mentorsessioner fysisk eller via videochat,
  efterfulgt af 4 samtaler med 2 ugers mellemrum, hvor du bliver tryg ved at stå på egne ben.
 • Jeg er med dig 24/7 som din evige støtte, heppekor, lytter, ”læs-af-person” omkring alt hvad der foregår i dit liv.
 • Løbende opfølgning og sparring via beskeder og lydfiler
 • Hjælp til træningsprogram/motion
 • Al den inspiration du har brug for til mad, træning, mindset m.v.
 • Gratis adgang til mit online kursus ”Små vaner – store forandringer”
 • Gratis adgang til ”Mies Selvkærlige Univers
 • 10% rabat på deltagelse på retreat i Sverige

Hvordan andre har haft gavn af forløbet

Diana siger om forløbet:

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Mie, det er de bedste penge, jeg har brugt på mig selv. Jeg har trøstespist hele mit liv og brugt mad i stedet for at forholde mig til problemet, jeg har også brugt mad når jeg kede mig og når der skal hygges – mad har været mit helle, min lykke og mit mareridt. Da jeg fik konstateret PCOS var det bare en dråbe i et i forvejen fyldt glas, jeg googlede mig til info men da jeg ikke fandt en håndgribelig løsning gav jeg op. Jeg kan nu med det største smil og selvsikkerhed sige at Jeg er ikke længere er en trøstespiser og jeg har fundet madro, jeg har gjort op med rigtig mange følelser omkring mad. Jeg er ikke færdig i min rejse men jeg er godt på vej, Mie har fyldt min rygsæk med gode redskaber og jeg er nu klar til at komme videre selv. Jeg kan kun give Mie de alle bedste ord med på vejen, både fagligt og personligt, hun brænder så meget for at hjælpe og sprede budskabet om PCOS. Jeg har lært så meget, vi har grint, grædt og talt om tunge emner – hos Mie får man høj faglighed, positiv energi og alt der i mellem. Er du klar på at arbejde med dig selv, lære en masse om din krop og starte din rejse med 100% opbakning, så er Mie kvinden der kan hjælpe dig. Hun hjalp mig…

Louise siger om forløbet:

Jeg har fået det vildeste ud af det her forløb! Jeg har fået madro. Madro når jeg er hjemme, Madro når jeg skal ud og spise, hvad enten det er på en café, restaurant eller hos venner. Jeg har fået evnen til at scanne en buffet og udvælge lige præcis det jeg har lyst til og mærke efter hvornår jeg er mæt og ikke har behov for mere og dermed spise intuitivt og ikke fordi ”jeg har jo betalt for det” eller ”Det er da ikke værd at gemme”. Jeg føler mig tilpas i min krop og min vægt daler langsomt men sikkert.
Mie mødte mig i en af de sværeste perioder i mit liv, og hun har været en kæmpe del ad hele min udvikling over perioden. Hun har omfavnet mig, min mad, og hele min livssituation for at få skabt det der virker. – og det giver mig ro til når jeg om 7 uger skal stå helt alene på egne ben.. og de kommer til at bære.
TAK <3

Amalie siger om forløbet:

Jeg er SÅ glad for at jeg valgte dig som mentor <3
Forløbet har på mange måder været med til at ændre mit liv markant. For da jeg startede gos dig, var jeg sp fortvivlet og – bundærligt – dybt træt af hvor skidt jeg havde det kropsligt og mentalt ovenpå +10 års kamp mod PCOS’en. I dag står jeg så meget stærkere: -10 kg og -45 cm på min krop, men også så meget stærkere i mig selv.
Jeg har fået ryddet op i bunken af dårlige ”PCO madregler”, fået styr på kalorieindtag og tilført en masse gode vaner, som giver mere og mere overskud. Og endnu vigtigere har jeg fået skabt en connection mellem krop og hoved – lytter efter hvad min krop har brug for og husker at se hvad jeg gør af gode ting for mig som helhed. <3 Alt sammen noget jeg ALDRIG ville kunne klare uden dig – for efter så mange år var energien og tiltroen til mig selv brugt op. Jeg føler mig så godt klædt på til at fortsætte min rejse – du gav mig værktøjerne og støtten til at jeg kunne give mig selv én chance mere, og alt det jeg har fået med i bagagen vil jeg altid være så taknemmelig for <3

Booking & Pris

Det er vigtigt for mig at kunne være der 100% for dig, derfor starter jeg kun 3 nye forløb op pr. måned. Prisen for alt dette er:

9.200 kr. inkl. moms.
(Betaler du af en omgang får du 10 % rabat – så prisen ender på 8.280,-)

OBS: Betaling kan deles i rater. (2 x 4.600 / 3 x 3.067 / 4 x 2.300)

Send mig en besked, så tager vi en uforpligtende samtale omkring dig og din situation, og finder ud af om vi skal arbejde sammen om at skabe dit drømmeliv med din PCOS.