Mentorsession

Du har fået konstateret PCOS. Det kan føles så ensomt og så forvirrende. 

Men dont you worry. Jeg er her til at hjælpe dig med at forstå, føle dig som en del af et fællesskab og hjælpe dig til at finde din vej i den her PCOS jungle – så den ikke længere føles som en jungle, men en lækker strandvej 🙂

Med mine 3 års erfaring som PCOS mentor har jeg en masse viden, værktøjer og erfaring i bagagen som jeg bare venter på at give videre til dig 🙂 

Det er ikke meningen at dit arbejde med din PCOS skal være svært, hårdt og frustrerende. 

Det kan sagtens være nysgerrigt, legende og langt mere overskueligt!

 

I en enkelt mentorsession tager vi udgangspunkt i en enkelt udfordring eller problemstilling i forhold til dig, din PCOS og dit arbejde med den. 

Læs nedenfor hvad det f.eks. kunne omhandle

PCOS mentor

Mentoring

Som din mentor er jeg  rådgivende, guidende, vejledende og undervisende. Jeg giver med glæde den viden og erfaring jeg har videre til dig. Og hjælper dig til at bruge den i din hverdag. 

En mentorsession er en fri snak omkring hvadend du har behov for at snakke om. 

Som din mentor

Skaber jeg et kærligt, omsorgsfuldt, forstående og trygt rum for dig.

Som din mentor er jeg ærlig, kærlig, omsorsgfuldm nærværende, omfavnende. Jeg ser dig for den du er, med alt hvad du er.

Jeg har gået vejen før dig, og det er min rolle at lede dig i dit arbejde med din PCOS, sådan at du slipper for en masse uoverskuelige omveje og forvirring.  Det er min rolle som din mentor at give dig en masse værktøjer og viden sådan at du kan hjælpe dig og din krop bedst muligt. 

Men det er også min rolle, at være i processen med dig. At gribe dig, vejlede dig, give dig den støtte du har brug for, at heppe på dig, juble med dig, være din skulder at græde på og gå vejen sammen med dig. 

Jeg er den der altid står i dit hjørne. Den der altid tror på dig og din proces – og hjælper dig til at gøre det samme.  Jeg hepper og jubler med dig når tingene falder på plads. Og samler griver dig når du falder, når det er svært og uoverskueligt – og lære dig hvordan du gør det selv næste gang. Så du står endnu stærkere i dig. 

De løsninger jeg tilbyder dig i en mentorsession og hvad du kan forvente

Jeg lære dig nogle helt konkrete værktøjer til at kunne arbejde med din PCOS på en måde der gør at dine symptomer mindskes, men hvor du stadig lever livet uden restriktioner og diæter. 

Jeg underviser dig i PCOS, kroppen og kosten. Sådan at du får præcis den forståelse du har brug for, til at hjælpe dig selv bedst muligt. 

Jeg hjælper dig med at finde præcis den vej til vægttab der giver mening for din PCOS ramte krop. Så du opnår at kunne tabe dig. 

Jeg hjælper dig med at være tålmodig

Du vil kunne lære at forstå din krops signaler og lære at se hvor meget den faktisk respondere på de ting du gør – så vejen til målet føles kortere. 

Vi arbejder med din PCOS udfra dig og din hverdag

Du får implementeret nye vaner der er holdbare, realistiske og giver mening for dit liv med PCOS.

Du får en større ro i forhold til kosten og finder “vejen ud af junglen”

Hvad vi skal arbejde med er individuelt, og afhængder af dig, hvor du kommer fra, hvad du kommer med. Og hvad du har brug for vi tager fat i, i den enkelte mentorsession.

Jeg viser dig vejen, du går den selv som den stærke person du er.

I en mentorsession kan jeg blandt andet hjælpe dig med;

  • Vægttab
  • Rådgivning i din konkrete og individuelle situation
  • At implementere nye vaner
  • Forståelse for din PCOS
  • Forståelse for din krop og dine symptomer
  • Støtte og vejledning i den proces du er i
  • Hjælp til at finde den rette kost for dig og din PCOS
  • Give dig de svar på de mange spørgsmål du går med
  • Motivation til at gøre en forskel for dig
  • Hjælp til håndtering af sociale arrangementer
  • Mulighed for at “læsse af” og blive set, hørt, mødt og forstået for den du er, med alt hvad du er.

  Praktisk 

  En session foregår enten via video eller telefon. 

  Jeg vil anbefale at vi tager en gratis og uforpligtende samtale omkring din situation via telefonen før booking. Send mig en mail på mail@mie-kerstine.dk eller en sms på 42 71 04 42. 

  Priser & Booking – 1 enkelt mentorsession

  Enkeltsession:
  1 x 60 min. 900 kr.

  SOMMERTILBUD: 650 kr.  juli og august