Individuelt forløb

Styrk din krop og øg chancen for graviditet

Via livsstil, kost, bevægelse og mindset

Du kan sikkert genkende det

Du har fået konstateret PCOS og det eneste du drømmer om, det er at opnå den længe ønskede graviditet. Men du har fået af vide at det vil blive svært. 

Måske skal du tabe dig før du overhovedet kan komme i gang? måske er du normalvægtig og dybt frustreret over, om du så overhovedet kan gøre noget selv for at øge dine chancer?

Du har googlet internettet tyndt, og er frustreret over  alt det du finder.  Hvad kan du gøre? Hvad må du ikke gøre?
Skal det virkelig være så besværligt?

Måske har du indtil nu levet et liv, hvor diverse diæter og kostplaner har præget din hverdag. Et liv hvor maden har fyldt ALT for meget. Og et liv hvor dit forhold til mad er svært og fuld af restriktioner, kombineret med skam, dårlig samvittighed og overspisning?

 

Du vil bare gerne hjælpe din krop til at komme i balance så dine chancer for graviditet øges!

Det er nu der skal ske noget andet, det er nu du er klar til at skabe forandring for dig og din krop.

Du er klar til at gøre alt hvad der står i din magt, til at hjælpe din krop til den ønskede graviditet.  

Og til et liv hvori du har det godt. Hvor dine symptomer mindskes og til at lære din krop at kende på ny, så du kan hjælpe den bedst muligt!

Du er klar til at øge dine chancer for graviditet markant. Og til et liv hvori du har det godt i og med din krop!

I forløbet hjælper jeg dig via samtale coaching, workbooks, reflekterende opgaver og videoer, til  hvordan du kan styrke din krop og mindske dine symptomer, så dine chancer for graviditet øges.

Et liv hvor du helt naturligt tager valg i forhold til kost, motion og selvkærlige handlinger der giver mening for lige præcis dig, din krop og din hverdag. Men som gavner det mål du har.

Jeg lærer dig, hvordan du kan give dig og din krop den mad der gør dig godt, samt hvilken påvirkning maden og motionen har på din krop og din PCOS. Det giver dig den forståelse der skal til, for at du kan give din krop det aller bedste.

 • Jeg hjælper dig til at øge dine chancer for graviditet markant.
 • Jeg hjælper dig med, at skabe madro og spise intuitivt.
 • Jeg hjælper dig til at lære din krop og dens signaler at kende, så du kommer væk fra overspisning, trøstespisning og cravings. I stedet bliver du bevidst omkring, hvad din krop fortæller dig så du kan handle på det.
 • Jeg hjælper dig til at stå stærkere i dig selv, ved at implementere selvkærlige vaner i din hverdag, der tilgodeser dine behov og din PCOS.
 • Støtte igennem det at være ufrivillig barnløs og hjælp til håndteringen af det og fertilitets behandling

Vi gør det simpelt, overskueligt, legende og let at gå til

Ved at have fokus på de små ting i din hverdag, og i det tempo der giver mening for dig, skaber du en livsstil som du trives i, uden at føle at du mangler noget, går glip af noget eller føler det er svært. Et liv helt uden restriktioner, forbudte madvarer og kostplaner. Men som alt sammen har retning imod din store drøm: At blive gravid.

Glæd dig til en hverdag, hvor det falder dig naturligt at spise det der gør dig godt, at gøre gode ting for dig selv, at bevæge dig og have det godt i dig selv og med dig selv. En hverdag, hvor du ser og mærker dine PCOS-symptomer bliver mindsket og forandringerne i din krop bliver tydelige.

Hvad indeholder forløbet?

 • 12 mentorsessioner fysisk eller via videochat – Jeg anbefaler primært ugentligt.
 •  Videoer, workbooks, guides, lydfiler, mindset øvelser
 • Jeg er med dig som din evige støtte, heppekor, lytter, ”læs-af-person” omkring alt hvad der foregår i dit liv.
 • Løbende opfølgning og sparring via beskeder og lydfiler – alt hvad du har behov for. Jeg er til rådighed for dig stort set 24/7!  Sådan at du har hjælp og støtte lige når behovet er der!
 • Hjælp til træningsprogram/motion
 • Al den inspiration du har brug for til mad, træning, mindset m.v.
 • Gratis adgang til mit online kursus ”Små vaner – store forandringer”

Hvordan andre har haft gavn af forløbet

Diana siger om forløbet:

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Mie, det er de bedste penge, jeg har brugt på mig selv. Jeg har trøstespist hele mit liv og brugt mad i stedet for at forholde mig til problemet, jeg har også brugt mad når jeg kede mig og når der skal hygges – mad har været mit helle, min lykke og mit mareridt. Da jeg fik konstateret PCOS var det bare en dråbe i et i forvejen fyldt glas, jeg googlede mig til info men da jeg ikke fandt en håndgribelig løsning gav jeg op. Jeg kan nu med det største smil og selvsikkerhed sige at Jeg er ikke længere er en trøstespiser og jeg har fundet madro, jeg har gjort op med rigtig mange følelser omkring mad. Jeg er ikke færdig i min rejse men jeg er godt på vej, Mie har fyldt min rygsæk med gode redskaber og jeg er nu klar til at komme videre selv. Jeg kan kun give Mie de alle bedste ord med på vejen, både fagligt og personligt, hun brænder så meget for at hjælpe og sprede budskabet om PCOS. Jeg har lært så meget, vi har grint, grædt og talt om tunge emner – hos Mie får man høj faglighed, positiv energi og alt der i mellem. Er du klar på at arbejde med dig selv, lære en masse om din krop og starte din rejse med 100% opbakning, så er Mie kvinden der kan hjælpe dig. Hun hjalp mig…

Louise siger om forløbet:

Jeg har fået det vildeste ud af det her forløb! Jeg har fået madro. Madro når jeg er hjemme, Madro når jeg skal ud og spise, hvad enten det er på en café, restaurant eller hos venner. Jeg har fået evnen til at scanne en buffet og udvælge lige præcis det jeg har lyst til og mærke efter hvornår jeg er mæt og ikke har behov for mere og dermed spise intuitivt og ikke fordi ”jeg har jo betalt for det” eller ”Det er da ikke værd at gemme”. Jeg føler mig tilpas i min krop og min vægt daler langsomt men sikkert.
Mie mødte mig i en af de sværeste perioder i mit liv, og hun har været en kæmpe del ad hele min udvikling over perioden. Hun har omfavnet mig, min mad, og hele min livssituation for at få skabt det der virker. – og det giver mig ro til når jeg om 7 uger skal stå helt alene på egne ben.. og de kommer til at bære.
TAK <3

Amalie siger om forløbet:

Jeg er SÅ glad for at jeg valgte dig som mentor <3
Forløbet har på mange måder været med til at ændre mit liv markant. For da jeg startede gos dig, var jeg sp fortvivlet og – bundærligt – dybt træt af hvor skidt jeg havde det kropsligt og mentalt ovenpå +10 års kamp mod PCOS’en. I dag står jeg så meget stærkere: -10 kg og -45 cm på min krop, men også så meget stærkere i mig selv.
Jeg har fået ryddet op i bunken af dårlige ”PCO madregler”, fået styr på kalorieindtag og tilført en masse gode vaner, som giver mere og mere overskud. Og endnu vigtigere har jeg fået skabt en connection mellem krop og hoved – lytter efter hvad min krop har brug for og husker at se hvad jeg gør af gode ting for mig som helhed. <3 Alt sammen noget jeg ALDRIG ville kunne klare uden dig – for efter så mange år var energien og tiltroen til mig selv brugt op. Jeg føler mig så godt klædt på til at fortsætte min rejse – du gav mig værktøjerne og støtten til at jeg kunne give mig selv én chance mere, og alt det jeg har fået med i bagagen vil jeg altid være så taknemmelig for <3

Cecilie siger om forløbet

Kære Mie.
Jeg sender dig hermed et par linjer som en slags anmeldelse af vores forløb, som du kan bruge og dele som du vil 🙂
Det er jo ikke fyldestgørende for hvad det her forløb har gjort for mig, men det er så svært at skrive ned.

“Mie har vist mig vejen.
Vejen til det vægttab jeg ønskede mig.
Mie har vist mig at det kan lade sig gøre, uden at mangle noget, uden at være ked af det.
Jeg har før prøvet andre metoder, men intet har holdt ved, intet var rigtigt for mig.
Det føltes som om at Mie og hendes metode var min sidste chance for at få det til at lykkes! Jeg troede ærligt talt at jeg altid skulle leve med min overvægt og min tilgang til mad og mig selv.
Men det lykkedes!
Jeg er stadig langt fra mit endelige mål, men jeg ved hvad jeg skal gøre for at nå målet.
Jeg arbejder stadig og jeg er stadig ved at lære min egen krop, mønstre, reaktioner, cyklus og hormonelle udsving at kende.
Men Mie og hendes metode gør det langt nemmere.
Jeg mangler intet i mit liv, jeg kan vælge til og fra.
Det er slut med at være ked af det når jeg føler at jeg har fejlet.
Jeg har lært at jeg ikke har fejlet, men taget et valg ..
Ved min anden sidste samtale med Mie følte jeg egentlig ikke behovet for samtalen, jeg tænkte at hun havde sagt alt jeg havde brug for, og alligevel afsluttes samtalen med at jeg virkelig føler at hun har givet mig nøglen til noget vigtigt for min selvforståelse og for min forståelse for mit eget mål.
Tak til fantastik dygtige Mie og hendes fantastiske virksomhed, hendes metode, hendes måde at brænde for sine piger og sit arbejde.
Tak til Mie og hendes skønne væsen!”

———-
Mange tusind tak for dig og for hvad du har gjort for mig ❤️

Kram

Cecilies mand siger om Cecilies forløb:

Hej Mie Kerstine,

Jeg ved godt at det ikke er hensigten at din kontaktformular skal bruges til øvrige henvendelser, men nu vover jeg pelsen alligevel 🙂

Jeg vil bare sige dig, at du har gjort en kæmpe forskel for min kone; Cecilie . Selvom forløbet ikke er slut endnu, vil jeg allerede nu rose dig for din fantastiske tilgang i dit arbejde. Jeg har aldrig før set hende gå ind i noget med liv og sjæl som hun har gjort i dette forløb, og hun får så stor glæde af både de små- og de store sejre. Det er så fedt at se, og det har helt sikkert noget med din tilgang at gøre. Jeg er så stolt af min seje kone og jeg er så glad for at se at det gør hende lykkelig.

Så tusinde tusinde tak for dig. Tak for dit positive sind og tak fordi du støtter hende hele vejen igennem.
Jeg kan kun forestille mig at man også får en kæmpe glæde af at hjælpe med at gøre folk lykkelige 🙂

Rigtig god dag.

Vh.

Ida siger om forløbet:

Jeg begyndte hos Mie, kort efter jeg havde fået at vide, at jeg har pcos. Alting føltes som en jungle, og jeg var meget modløs. Ved første kontakt med Mie kunne jeg mærke, at hun hørte mig, greb mig, og jeg fik et fortrolighedsbånd og en tro på, at jeg ville kunne skabe en forandring i mit liv. Straks meldte jeg mig på et personligt 1:1 forløb og gennem de næste seks måneder skulle jeg gennemgå en utrolig forandring. Jeg drømte om at blive gravid, men jeg drømte også om at få en krop og et sind i balance.
Mie hørte mig, gav mig redskaber og var det sikkerhedsnet, der var foldet ud under mig, når jeg på en dårlig dag mistede al gejst og håb for, at mine drømme ville kunne lykkes. Alt hvad jeg havde brug for. Som mentor er Mie kærlig og omsorgsfuld i sin tilgang, men også struktureret og god til at foreslå, hvilke ting man kan forsøge sig med, uden på nogen måder at pådutte en at gøre noget der ikke giver mening for en selv. Jeg følte mig mødt og lyttet til, noget der er vigtigt for mig i en relation.
Efter få måneder opnåede jeg meget mere velvære i min krop. Min cyklus blev regelmæssig, min hud bedre og mit generelle velbefindende optimalt. Og før vores næstsidste mentorsession fandt jeg ud af, jeg var gravid. Helt naturligt og helt af mig selv med de forandringer, jeg i samarbejde med Mie havde skabt i mit liv. Det mest fantastiske, som jeg på mange måder kan takke Mie for.

Mine varmeste anbefalinger til Mie som mentor, hvis man har brug for hjælp og støtte til at skabe varige ændringer i sin livsstil, selv om det kan synes umuligt og svært at overskue. Det kan lykkes, og nogle gange er et kærligt skub og en opmuntrende stemme alt, man har brug for. Det er Mie <3

Booking & Pris

Det er vigtigt for mig at kunne være der 100% for dig, derfor starter jeg kun 3-4 nye forløb op pr. måned. Prisen for alt dette er:

7.500 kr. inkl. moms.
(Betaler du af en omgang får du 5 % rabat – så prisen ender på 7125 kr.)

OBS: Betaling kan deles i rater. (2 x 3750 kr. eller i 3 x 2500 kr.)

Send mig en besked, så tager vi en uforpligtende samtale omkring dig og din situation, og finder ud af om vi skal arbejde sammen om at skabe dit drømmeliv med din PCOS.