Gruppeforløb
Køre for sidste gang med start i oktober

Find ro med din kost & din PCOS

Du har fået konstateret PCOS …

 • Du synes det er forvirrende og uoverskuelig at finde rundt i hvad du må og ikke må.
 • Du har garanteret prøvet diverse restriktive diæter, kure og kostplaner. Men det er ikke lykkedes for dig.
 • Du føler dig begrænset i din hverdag.
 • Du mangler svar på, hvad og hvorfor din krop gør som den gør.
 • Du synes at det her med at skulle ændre livsstil føles enormt overvældende.

Inderst inde drømmer du om, at maden ikke skal fylde så meget i din hverdag

Du drømmer om en hverdag uden et anstrengt forhold til mad, og hvor maden fylder hele din verden. Et liv med madro, men hvor du samtidig tilgodeser dig og din PCOS. En hverdag hvor du tager valg du kan mærke er gode for dig og din krop.

Kan du genkende det? Så er gruppeforløbet ‘Find ro med din kost og din PCOS for dig!

Hvordan foregår forløbet?

Forløbet tager dig skridt for skridt igennem forskellige værktøjer der skal hjælpe dig til at opnå lige præcis det du ønsker.

Via videoer, lives, workbooks, guides og 1:1 samtaler får du din værktøjskasse fyldt op med viden, vigtige værktøjer og motivation til et liv med din PCOS under kontrol.

Jeg presser ikke noget ned over hovedet på dig i forhold til kost og træning. Jeg lærer dig derimod, hvordan du finder den livsstil der fungerer for dig, hvordan du kan finde den kost der giver dig energi og velvære, og hvordan du kan få mere motion og bevægelse ind i din hverdag, uden at det skal være overvældende, føles tungt, hårdt og demotiverende.

Vi finder i fællesskab en måde så du når dit mål. Det kunne fx. være hvordan du hjælper dig selv til det vægttab du drømmer om, at få kontrol over din PCOS og øge dine chancer for evt. at blive mor.

Alt sammen uden at du skal føle du mangler noget!

Du tager rejsen med andre i samme båd, hvor I kan støtte hinanden når det er svært, motivere hinanden og inspirerer hinanden med mig på sidelinjen hele vejen igennem til sparring, hep, og støtte.

Hvad indeholder forløbet?

 • Forløbet er et 8 ugers kombineret gruppe- og 1:1 forløb og foregår i en lukket Facebook-gruppe. Hver uge har hver sit relevante fokusområde.
 • Alt materialet ligges løbende ind i Facebook-gruppen.
 • Der er 3 gruppe sessioner med udgangspunkt i jer som gruppe og ugens emne
 • Du får 7 x 30 minutters 1:1 mentorsession via telefon eller video, hvor du og jeg dykker ned i lige præcis dine problemstillinger og udfordringer. Jeg giver dig herefter helt individuelle opgaver og værktøjer til at tage dig videre i dit arbejde med din PCOS.
 • Hvis du ønsker det, får du også et personligt tilrettelagt træningsprogram.

Der ligger allerede gaver til dig i gruppen

 • En kærlig meditation, der hjælper dig til at se, at du er denne rejse værd. At du er fantastisk.
 • En video omkring PCOS og sammenhængen med bevægelse og motion.
 • En inspirationsguide til at gøre din kost simpel og overskuelig.
 • Inspirationshæfte til måltider.

Hvordan andre har haft gavn af forløbet

Simone siger om forløbet:

Hej Mie. Tak for et super godt forløb hos dig, som jeg også nævnte i samtalen, så er du bare en overdrevet skøn kvinde. Du er virkelig SÅ god til at sprede lidt girlpower, især i en situation som min, hvor både min kæreste og jeg er ekstra udfordret ❤️ Føler du er blevet en veninde “på afstand” det er så skønt. Man kan dele alt med dig, hvilket jeg har gjort da det er en lettelse for mig at have en at snakke med om nogle svære ting, man måske ikke vil dele med alle. Du er så god til at sætte dig ind i ens situation og “gennemskue” en, forstået på den måde at du fx sagde til mig idag “DU er et stort konkurrence menneske” da jeg nævnte jeg tit skal dyste med nogle for at få klaret mine mål – og JA, det er jo så rigtigt. Noget jeg aldrig har tænkt over før. Derudover er du god til at lære fra dig, og ikke banke os i hovedet hvis vi gjorde en ting hvor man måske trådte lidt ved siden af ens mål – derimod fortælle os hvad vi så kan gøre, for måske at undgå denne situation en anden gang. Mie, TAK for dig, tak for dine skønne råd og tak fordi du har åbnet et nyt “område” for mig. Det værdsætter jeg virkelig. Blot et lille (stort) skulderklap fra mig ❤️

Ida siger om forløbet:

Hej Mie Du er en fantastisk skøn kvinde med en masse energi, som du formår at give videre, jeg elsker vores mentor sessioner, hvor du altid formår at være støttende og sparke en masse ny energi ind i en, og du er der for en når man selv har mistet troen på sig selv. Du har givet mig en masse værktøjer og hjulpet mig til at finde min vej i forhold til min pcos. Jeg føler jeg er et sted nu hvor jeg har det godt i min egen krop og hvor jeg har fundet en balance i livet til, hvor jeg kan se mig selv leve sådan resten af mit liv. Jeg har formået at få en regelmæssig cyklus, hvilket er skønt når man ikke har set skyggen af dette i over et år ???? Under forløbet har jeg tabt ca. 5 kg og tabt 4 cm om maven og 6 cm om hvert lår. Det giver mig blod på tanden at fortsætte min rejse på egen hånd, når jeg ved at jeg er på rette vej. Tak for dig Knus Ida ❤️

Rikke siger om forløbet:

Jeg er ved at afslutte mit gruppeforløb hos Mie. Det har været en rigtig fed rejse, hvor Mie har været en kæmpe støtte og inspiration i en periode af mit liv hvor jeg har haft brug for det.
Hun har været med til at give mig troen på at jeg nok skal få styr på min PCOS og givet mig redskaber til at begynde rejsen hvor jeg får ændret mine vaner.
I et forløb med Mie, har hun fokus på dig som klient og alle dine behov og ønsker du fra din livsituation.
Jeg er meget taknemmelig for de ting Mie har været med til at give mig, og ved at de ting jeg kan tage med fra mit forløb vil gøre min rejse nemmere og langvarig. Mie er som person virkelig omsorgsfuld og dygtig til det hun laver, så 1:1 samtalerne med hende er fantastiske, og de gik ikke mange minutter hvor jeg følte jeg kunne snakke med hende om alt, hvilket også kunne ses i at det kunne være svært at få stoppet snakken igen 🙂
Jeg vil helt klart anbefale alle der kæmper med PCOS at tage et forløb hos Mie. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at deltage i noget af alt det hun tilbyder.

Marianne siger om forløbet:

Deltager april/maj

Det har været et meget spændende forløb, hvor jeg har fået arbejdet med mig selv og mine meget indgroet vaner. Det har været dejligt også at få mulighed for at snakke med Mie i vores 1:1 samtaler. Det har været meget lærerigt og er helt sikker på jeg vil forsætte med at bruge det jeg har lært af dig.

Skrev i september: Det går godt, har tabt 9,1 kg. Så næsten 10 kg. 💪🏻 Og det er uden at jeg følger jeg ikke kan nyde det der ikke er sundt.

Booking & pris

Der er maks 8 pladser på forløbet da det er vigtigt for mig, at kunne være der 100% for jer individuelt og jer som gruppe under hele forløbet.

Din pris: 3500 kr.

Hold 5 starter i uge 43 (mandag d. 25. oktober 2021)

GAVE: Er du blandt de første 5 der tilmelder dig, får du mit nye online kursus “små vaner, store forandringer” med og min nye e-bog med lækre og simple hverdagsretter når den er færdig. 

Jeg glæder mig så meget til at have dig med på holdet!