Tag ejerskab

Over din PCOS, dine symptomer, din krop og dit liv

 

Et intenst skræddersyet 1:1 forløb for dig der ønsker at gøre en indsats for din PCOS, din krop og din livskvalitet. 

 

 

 

 

PCOS hjulet

Når du skal arbejde med din PCOS og mindskningen af dine symptomer, handler det om kosten – som du nok ved. Men i lige så høj grad handler det om at skabe balance og forståelse i og for hele dig. Det handler om at få bevæget dig på en måde der er god for lige præcis dig. Det handler om at gøre ting der er gode for dig og din krop, og det handler om at skabe en følelsesmæssig balance – hvor der er plads til det svære og det gode der er i livet.

Du kan ikke arbejde med det hele på en gang. Ikke uden at det bliver halvhjertet eller måske endda uoverskueligt? Det kan du måske genkende, det der med at tage munden for fuld fordi du gerne vil gøre det aller bedste for din krop og mindskningen af dine symptomer og øge chancen for graviditet?

Honey, you dont have to! I Got you.

PCOS hjulet er et værktøj jeg har udviklet. Et værktøj der skal hjælpe dig med at identificere hvor det lige nu giver allerbedst mening for dig at sætte ind.

Og det fede er, når først du sætter ind og har fokus et sted. Så påvirker det hele vejen rundt 🙂

Du bliver sat godt og grundigt ind i hvordan du bruger det, på forløbet 🙂

 

Tag Ejerskab!

Din PCOS fylder, dine symptomer fylder og du er måske frustreret over hele den situation du står i lige nu. Den frustration hæmmer dig måske i at tage en ægte og powerfuld handling hen imod dine mål og drømme?

For at mindske din PCOS er du nød til at tage ejerskab over din PCOS, din krop og dit liv. Du er nød til også at tage sagen i egen hånd og gøre en ægte og helhjertet indsats.

Det hjælper jeg dig med.

Sammen finder vi ud af hvor det giver mening for dig at vi sætter ind lige nu. Vi arbejder med det som bare giver allermest mening og værdi for dig lige nu.  Du lære hvordan du kommer over det der måske begrænser dig og du bliver fyldt med power og gå på mod – fordi det bliver gjort overskueligt. Og fordi du begynder at mærke forandring i dig og din krop.

Du lære hvordan du kan hjælpe lige præcis DIN krop. Og du kommer godt igang med at gøre det. Det bliver en del af dig. 

Forløbet er skræddersyet til dine behov, og bliver tilpasset så du får aller mest ud af det, så du rykker dig og får taget handling der hvor du har brug for det i forhold til din PCOS og i forhold til dig og din livskvalitet.

Det er ikke et kvikfix, det er ikke et vægttabsforløb. Hos mig går vi dybere end det. 

Og lige præcis det gør, at du vil opleve at få en større ro, at du handler ud fra hvad du og din krop har brug for og du vil begynde at mærke forandringerne ske inde i dig og symptomerne mindskes (og ellers hjælper jeg dig til at se det :))

Det praktiske 🙂

Det bliver SÅ GODT!

Forløbet indeholder;

  • 8 uger med fokus på dig
  • 4 mentorsessioner (På zoom eller telefon)
  • 3 skræddersyet planer for tiden mellem sessioner
  • 3 skræddersyet reflektionsark så du kommer i dybden med dig selv
  • Relevante opgaver fra gang til gang til at hjælpe dig med at mindske dine PCOS symptomer
  • Min fulde støtte, guiden og vejledning under hele forløbet (du kan forvente jeg svare mellem kl. 9 og 15 i hverdagene). 
  • Afslutteligt en workbook/plan for dig og din videre vej
  • 30 min. opfølgningssession efter 4 uger.

Jeg glæder mig til at hjælpe lige præcis dig på vej 🙂

Din investering i dig; 3500 kr. (kan deles i 2)

Send mig en mail på mail@mie-kerstine.dk eller skriv til mig på instagram hvis du skal have en plads 🙂 Og jeg sender dig en opstart mail med al det praktiske og så skal vi i gang 🙂

Du kan også tilmelde dig ventelisten til næste gang forløbet køre (formentlig sidst september/start oktober) 🙂