Fertilitetscoach

At være ufrivillig barnløs og at være i fertilitetsbehandling er hårdt. I hvert fald for nogen.
Det er enormt individuelt hvordan vi håndterer den proces.
Men ens for mange er at det er en lang og følelsesmæssig smertefuld proces. Uanset hvordan du håndterer det, så er det helt okay. Det er det du har ressourcer til i dig lige nu.

Personligt har jeg selv været igennem det at være ufrivillig barnløs og har mærket hvordan det knækkede mig. Jeg har oplevet misundelse i værste grad på egen krop og hvordan det kan påvirke dine relationer til andre. Og jeg har mærket hvor ødelæggende det at være i fertilitetsbehandling kan være inden i en selv, men også i forhold til det forhold du er i. Hvordan ventetiden kan føles dræbende, hvor skamfuldt det er. 

Det knækkede mig. 

Og det er også derfor jeg har valgt at blive fertilitetscoach. For at kunne støtte og hjælpe andre fantastiske kvinder der står og kæmper en kamp med alt der høre med inden for den verden. En passion der ligger mig meget nært. 

Fertilitetscoach

Coaching 

Jeg er certificeret coach fra sofiamanning.dk

Jeg coacher dig via De 6 trin (+ en masse øvrige værktøjer) Som er en metode der er gennemprøvet og udviklet igennem de seneste 20 år og skabt til via en helt særlig samtaleform som jeg styre og kender. 

Det bruger jeg til at hjælpe dig til nye indsigter og erkendelser i dit liv.
Til at hjælpe dig med at leve dit liv for dig og stå stærkt i den du er.

Som din coach

Skaber jeg et kærligt, omsorgsfuldt, forstående og trygt rum for dig.

Jeg er her for dig, og til at hjælpe dig til en indre udvikling, at finde din indre styrke i forhold til den proces du er i lige nu. Jeg er den blide hånd i ryggen, den skulder du kan læne dig op af i den sårbare og for nogen ensomme situation du befinder dig i.

Jo mere ro du kan få indeni dig. Jo mere du kan være i livet med det svære, men også med alt det gode der er. Jo mere vil din krop slappe af. Og det er altså med til at gøre din krop klar til at give dig det barn du drømmer om.

Min tilgang til at hjælpe dig er en kæmpe nysgerrighed på dig som menneske, din historie og at gøre en forskel i dit liv sammen med dig. Jeg inddrager især et min viden fra positiv psykologi, mindfulness og min viden omkring livsstils ændring og vaneændring. Og min sjette sans som er, at jeg er skarp på lynhurtigt at se dig som den du er, gribe dig og vide lige præcis hvad du har brug for.

De løsninger jeg tilbyder dig i min coaching

Jeg lære dig nogle helt konkrete værktøjer til at kunne være i livet med alt det svære. Men også være i livet med alt det gøde. Altså, så du kan være i livet med HELE dig.

Jeg lære dig værktøjer du kan implementerer i dig, sådan at du kan håndterer det at være i en relation hvori du oplever misundelsen er svær.

Jeg lære dig værktøjer til ar du kan vælge dig og dine behov i livet. Sådan at du bliver dit eget lys i mørket.

Jeg lære dig hvordan du kan bryde med den skam der kan følge med.

 

Du kan forvente;

Du kan forvente at få værktøjerne til at kunne rumme det svære med det gode, samt viden om hvordan du implementerer det i dit liv. Sådan at du kan være med hele dig. tage dig af det der er svært uden det knækker dig. Men også opleve glæde, og en følelse af at du stadig lever selvom du er i fertilitetsbehandling, eller skal det.

Du kan forvente at få værktøjerne til at kunne omgå relationer du føler følelsen af misundelse overfor, på en måde hvor du kan være i det. Måske endda være OK og uden at gå på kompromis med dig selv.

Du kan forvente at blive klogere på dig selv. Hvad du egentlig har brug for? Hvad er dine behov. Og lære hvordan du kan handle udfra lige præcis det.

 

Hvad vi skal arbejde med er individuelt, og afhængder af dig, hvor du kommer fra, hvad du kommer med. Og hvad du har brug for vi tager fat i, i den enkelte coaching session.

Jeg viser dig vejen, du går den selv som den stærke person du er.

Med coaching kan jeg blandt andet hjælpe dig der oplever følgende:

 • Du føler dig alene og/eller ensom i processen
 • Du skal tabe dig
 • Du oplever misundelse i forhold til relationer
 • Du er bange for at miste
 • Du har mistet en del af dig selv i processen
 • Du ønsker mere glæde og bedre livskvalitet
 • Du er i sorg over ikke at være mor
 • Du er frustreret over den proces du er i
 • Dine følelser fylder for meget
 • Du ønsker at gå til det at være ufrivillig barnløs eller i fertilitetsbehandling på en mere støttende måde
 • Du synes ventetiden er enormt lang. Måske du gerne vil håndtere den mere kærligt for dig selv?
 • Du ønsker at stå stærkere i den du er og hvile mere i dig

Praktisk

En session foregår enten via video eller telefon. Det kan også foregå på mit kontor i Englerup i dagtimerne.

Jeg vil anbefale at vi tager en gratis og uforpligtende samtale omkring din situation via telefonen før booking.

Send mig en mail på mail@mie-kerstine.dk

eller en sms på 42 71 04 42. 

OBS: I en coaching session går jeg ikke ind og guider, rådgiver og vejleder dig i dit arbejde med din PCOS – det er i en mentorsession eller i et mentorforløb (som iøvrigt også indeholder coaching) det foregår 🙂

Priser & Booking – Coaching

Grundet graviditet og barsel er der lige nu lukket for nye skønne klienter i mine mentorforløb. 

Tilmeld dig endelig den helt uforpligtende venteliste og informationsliste hvor du vil være blandt de første til at høre om de kommende awesome tiltag i min virksomhed samt når jeg åbner op for de første klienter igen i løbet af 2023 🙂

Tilmeld dig listen her 🙂