Individuelt forløb

12 ugers 1:1 PCOS mentorforløb

Det bæredygtige liv med PCOS, fuld af livskvalitet.

Et forløb til dig der er klar til at skabe forandringer for dig, dit liv og din PCOS!

Et intenst og værdifuldt forløb hvor vi arbejder med lige præcis de udfordringer du går med.  Om det er at mindske PCOS symptomer, støtte under fertilitetsbehandling, håndtering af at have fået konstateret PCOS og ønsket om mere viden omkring – eller det hele.

Det er vanvittigt hvor langt du kan komme, hvor meget du kan opnå og hvor stor en forskel du kan mærke på 12 uger 🙂

 

Du bander din PCOS væk

Du har fået konstateret PCOS og det eneste du drømmer om, det er at opnå den længe ønskede graviditet. Men du har fået af vide at det vil blive svært. Du har måske en masse spørgsmål du ikke har fået svar på. Du føler dig ikke imødekommet og mødt af systemet.

Du har måske fået af vide at du skal tabe dig x antal kg før du kan få hjælp via fertilitetsbehandling. Men du har ikke fået af vide hvordan du skal gøre eller er blevet tilbudt hjælp hertil.

Måske er du normalvægtig og dybt frustreret over, om du så overhovedet kan gøre noget selv for at mindske dine symptomer og øge chancen for graviditet? Der er ikke meget at læse om normalvægtige og PCOS, så du føler dig tabt og alene.

Du har googlet internettet tyndt, og er frustreret over  alt det du finder.  Hvad kan du gøre? Hvad må du ikke gøre? Skal det virkelig være så besværligt? Er kulhydrater virkelig gift?

Måske har du indtil nu levet et liv, hvor diverse diæter og kostplaner har præget din hverdag. Et liv hvor maden har fyldt ALT for meget. Og et liv hvor dit forhold til mad er svært og fuld af restriktioner, kombineret med skam, dårlig samvittighed og overspisning?

Du er træt, magtesløs, føler dig alene og aner ikke hvor du skal starte eller slutte.

Du har en stor drøm om, at få en krop der har det godt, En krop der ikke er præget af symptomer. Du fantasere om at have en regelmæssig menstruation og håber det lykkes for dig en dag. 

Du drømmer om at få det bedre i dig, og have et liv fyldt med livskvalitet imens du hjælper din krop til større balance. 

Du drømmer om en dag at blive mor. 

Og du ved at det kræver en PCOS venlig livsstil der er varig, holdbar og god for dig og den hverdag du har.

   

  Du vil bare gerne hjælpe din krop til at komme i balance!!

  Du er et sted lige nu, hvor det er tid til at der skal ske noget. Du har brug for at mærke en fremgang. 

  Du har brug for at mærke en forandring i din krop.  Du har brug for at føle din drøm kommer nærmere!

  Du er klar til at gøre alt hvad der står i din magt, til at hjælpe din krop til den ønskede graviditet og/ eller til et liv hvori du har det godt. Hvor dine symptomer mindskes og til at lære din krop at kende på ny, så du kan hjælpe den bedst muligt!

  Du er klar til at gøre en indsat for dig!

  Hvad du kan forvente at få ud af forløbet

  Du kan forvente at blive set, mødt og hørt for den du er. Du er ikke bare “en i rækken” hos mig, da jeg ikke har særlig mange i mentor forløb af gangen.

  Ethvert forløb tilpasses den enkelte person. Så vi arbejder ud fra hvem du er, hvordan din hverdag er og hvad du har brug for.

  Du kan forvente:

  • At få svar på en masse spørgsmål omkring hvad PCOS det er, hvorfor din krop gør som den gør og hvordan du kan hjælpe den bedst muligt.
  • At lære din krop bedre at kende, lære at forstå den og din PCOS. Sådan at du ved præcis hvordan du kan hjælpe din krop bedst muligt til mindskede symptomer.
  • Du får en grundig gennemgang af din kost, og du lære hvordan du kan spise for at skabe ro og balance i dit hormonsystem.
  • Sociale arrangementer, fødselsdage, ud og spise, ferier osv er pludselig ikke længere svært. Fordi du ved hvordan du kan håndtere det bedst muligt for dig.
  • Dårlig samvittighed, skam og frustration over kosten vil mindskes markant. Måske endda helt forsvinde (for det meste). Og du vil vide hvordan du skal håndtere når det sker.
  • Ekstrem træthed og cravings, bliver lavet om til en god energi og en god tilpashed over dagen.
  • Du får implementeret varige og realistiske vaner i forhold til kost, bevægelse og en hverdag du trives i.
  • Du får et liv hvor du helt naturligt tager valg i forhold til kost, motion og selvkærlige handlinger der giver mening for lige præcis dig, din krop og din hverdag. Og som gavner det mål du har.
  • Du bliver klogere på dig selv som menneske
  • Du føler dig ikke længere alene i den proces du er i

  Hvad jeg også ser dette ofte medføre:

  • En større chance for graviditet (en stor del er blevet gravide)
  • Mere regelmæssige menstruationer – og ofte også ægløsning
  • Fald i testoteron blodprøver
  • Større livsglæde
  • Mindskning af øvrige PCOS symptomer
  • Større ro og motivation
  • Større selvværd og selvglæde
  • Hviler mere i dig selv og handler udfra dig og dine behov
  • Tro på at det også kan lykkes for dig
  • Madro og mere intuitiv spisning

  Jeg hjælper dig til at stå stærkere i dig selv, ved at implementere selvkærlige vaner i din hverdag, der tilgodeser dine behov og din PCOS.

  Vi gør det simpelt, overskueligt, legende og let at gå til

  Ved at have fokus på de små ting i din hverdag, og i det tempo der giver mening for dig, skaber du en livsstil som du trives i, uden at føle at du mangler noget, går glip af noget eller føler det er svært. Et liv helt uden restriktioner, forbudte madvarer og kostplaner. Men som alt sammen har retning imod din store drøm: At blive gravid.

  Glæd dig til en hverdag, hvor det falder dig naturligt at spise det der gør dig godt, at gøre gode ting for dig selv, at bevæge dig og have det godt i dig selv og med dig selv. En hverdag, hvor du ser og mærker dine PCOS-symptomer bliver mindsket og forandringerne i din krop bliver tydelige.

  Jeg tager dig igennem en rejse og en udvikling jeg selv har været igennem, og som jeg har hjulpet en masse andre skønne kvinder med også.

  Vi arbejer i dybden med dine frustrationer, din frygt, dine overbevisninger og dine udfordringer.

  Og jeg kan næsten love dig, at du kommer ud på den anden side som en ny, stærkere, roligere og mere bevidst udgave af dig selv.

  Hende du måske har gemt væk langt inde, men som skriger på at komme ud.

  Hende der har mere gå på mod og lyst til livet og som er klar til at handle på de ting hun drømmer om, og leve sit bedste liv imens!

  Jeg er din mentor

  Jeg er i det med dig hele vejen igennem.

  Som din mentor er jeg ærlig, kærlig, omsorsgfuld, støttende, nærværende, omfavnende. Jeg ser dig for den du er, med alt hvad du er.

  Jeg har gået vejen før dig, og det er min rolle at lede dig i dit arbejde med din PCOS, sådan at du slipper for en masse uoverskuelige omveje og forvirring.  Det er min rolle som din mentor at give dig en masse værktøjer og viden sådan at du kan hjælpe dig og din krop bedst muligt. 

  Men det er også min rolle, at være i processen med dig. At gribe dig, vejlede dig, give dig den støtte du har brug for, at heppe på dig, juble med dig, være din skulder at græde på og gå vejen sammen med dig. 

  Som mentor er jeg også rådgivende, guidende, vejledende og undervisende. Jeg giver med glæde den viden jeg har videre til dig. Og hjælper dig til at bruge den i din hverdag.

  Jeg er den der altid står i dit hjørne. Den der altid tror på dig og din proces – og hjælper dig til at gøre det samme.  Jeg hepper og jubler med dig når tingene falder på plads. Og samler griver dig når du falder, når det er svært og uoverskueligt – og lære dig hvordan du gør det selv næste gang. Så du står endnu stærkere i dig. 

   

  Du er altså ikke alene! Jeg er ved din side all the way! 

  Hvad indeholder forløbet?

  • 12 x sessioner af en times varighed – en hver uge (som udgangspunkt).
  • Al den sparring og støtte du har brug for (du kan forvente svar alle hverdage mellem 9 og 15)
  • Online produkt med Hormon yoga og 10 mikro træninger
  • Et arbejdsark efter hver session (dybdegående spørgsmål der hjælper dig hen imod dit mål)
  • Alle de værktøjer – herunder videoer, lydfiler og workbooks der er behov for, for at du lykkes med de udfordringer du står overfor.
  • Efter endt forløb, en personlig plan over dine næste skridt i din rejse 
  • 30 min. opfølgningssamtale efter 4 uger

   

  Forløbet er 100% skræddersyet til dig. Det vil sige at

   Dit forløb – du bestemmer. Imens jeg guider dig igennem det jeg kan se er vigtigt du får med for at du kan stå på egne ben og se resultaterne efterfølgende også. 

  Hvordan andre har haft gavn af forløbet

  Diana siger om forløbet:

  Jeg har haft et fantastisk forløb hos Mie, det er de bedste penge, jeg har brugt på mig selv. Jeg har trøstespist hele mit liv og brugt mad i stedet for at forholde mig til problemet, jeg har også brugt mad når jeg kede mig og når der skal hygges – mad har været mit helle, min lykke og mit mareridt. Da jeg fik konstateret PCOS var det bare en dråbe i et i forvejen fyldt glas, jeg googlede mig til info men da jeg ikke fandt en håndgribelig løsning gav jeg op. Jeg kan nu med det største smil og selvsikkerhed sige at Jeg er ikke længere er en trøstespiser og jeg har fundet madro, jeg har gjort op med rigtig mange følelser omkring mad. Jeg er ikke færdig i min rejse men jeg er godt på vej, Mie har fyldt min rygsæk med gode redskaber og jeg er nu klar til at komme videre selv. Jeg kan kun give Mie de alle bedste ord med på vejen, både fagligt og personligt, hun brænder så meget for at hjælpe og sprede budskabet om PCOS. Jeg har lært så meget, vi har grint, grædt og talt om tunge emner – hos Mie får man høj faglighed, positiv energi og alt der i mellem. Er du klar på at arbejde med dig selv, lære en masse om din krop og starte din rejse med 100% opbakning, så er Mie kvinden der kan hjælpe dig. Hun hjalp mig…

  Louise siger om forløbet:

  Jeg har fået det vildeste ud af det her forløb! Jeg har fået madro. Madro når jeg er hjemme, Madro når jeg skal ud og spise, hvad enten det er på en café, restaurant eller hos venner. Jeg har fået evnen til at scanne en buffet og udvælge lige præcis det jeg har lyst til og mærke efter hvornår jeg er mæt og ikke har behov for mere og dermed spise intuitivt og ikke fordi ”jeg har jo betalt for det” eller ”Det er da ikke værd at gemme”. Jeg føler mig tilpas i min krop og min vægt daler langsomt men sikkert.
  Mie mødte mig i en af de sværeste perioder i mit liv, og hun har været en kæmpe del ad hele min udvikling over perioden. Hun har omfavnet mig, min mad, og hele min livssituation for at få skabt det der virker. – og det giver mig ro til når jeg om 7 uger skal stå helt alene på egne ben.. og de kommer til at bære.
  TAK <3

  Amalie siger om forløbet:

  Jeg er SÅ glad for at jeg valgte dig som mentor <3
  Forløbet har på mange måder været med til at ændre mit liv markant. For da jeg startede gos dig, var jeg sp fortvivlet og – bundærligt – dybt træt af hvor skidt jeg havde det kropsligt og mentalt ovenpå +10 års kamp mod PCOS’en. I dag står jeg så meget stærkere: -10 kg og -45 cm på min krop, men også så meget stærkere i mig selv.
  Jeg har fået ryddet op i bunken af dårlige ”PCO madregler”, fået styr på kalorieindtag og tilført en masse gode vaner, som giver mere og mere overskud. Og endnu vigtigere har jeg fået skabt en connection mellem krop og hoved – lytter efter hvad min krop har brug for og husker at se hvad jeg gør af gode ting for mig som helhed. <3 Alt sammen noget jeg ALDRIG ville kunne klare uden dig – for efter så mange år var energien og tiltroen til mig selv brugt op. Jeg føler mig så godt klædt på til at fortsætte min rejse – du gav mig værktøjerne og støtten til at jeg kunne give mig selv én chance mere, og alt det jeg har fået med i bagagen vil jeg altid være så taknemmelig for <3

  Cecilie siger om forløbet

  Kære Mie.
  Jeg sender dig hermed et par linjer som en slags anmeldelse af vores forløb, som du kan bruge og dele som du vil 🙂
  Det er jo ikke fyldestgørende for hvad det her forløb har gjort for mig, men det er så svært at skrive ned.

  “Mie har vist mig vejen.
  Vejen til det vægttab jeg ønskede mig.
  Mie har vist mig at det kan lade sig gøre, uden at mangle noget, uden at være ked af det.
  Jeg har før prøvet andre metoder, men intet har holdt ved, intet var rigtigt for mig.
  Det føltes som om at Mie og hendes metode var min sidste chance for at få det til at lykkes! Jeg troede ærligt talt at jeg altid skulle leve med min overvægt og min tilgang til mad og mig selv.
  Men det lykkedes!
  Jeg er stadig langt fra mit endelige mål, men jeg ved hvad jeg skal gøre for at nå målet.
  Jeg arbejder stadig og jeg er stadig ved at lære min egen krop, mønstre, reaktioner, cyklus og hormonelle udsving at kende.
  Men Mie og hendes metode gør det langt nemmere.
  Jeg mangler intet i mit liv, jeg kan vælge til og fra.
  Det er slut med at være ked af det når jeg føler at jeg har fejlet.
  Jeg har lært at jeg ikke har fejlet, men taget et valg ..
  Ved min anden sidste samtale med Mie følte jeg egentlig ikke behovet for samtalen, jeg tænkte at hun havde sagt alt jeg havde brug for, og alligevel afsluttes samtalen med at jeg virkelig føler at hun har givet mig nøglen til noget vigtigt for min selvforståelse og for min forståelse for mit eget mål.
  Tak til fantastik dygtige Mie og hendes fantastiske virksomhed, hendes metode, hendes måde at brænde for sine piger og sit arbejde.
  Tak til Mie og hendes skønne væsen!”

  ———-
  Mange tusind tak for dig og for hvad du har gjort for mig ❤️

  Kram

  Cecilies mand siger om Cecilies forløb:

  Hej Mie Kerstine,

  Jeg ved godt at det ikke er hensigten at din kontaktformular skal bruges til øvrige henvendelser, men nu vover jeg pelsen alligevel 🙂

  Jeg vil bare sige dig, at du har gjort en kæmpe forskel for min kone; Cecilie . Selvom forløbet ikke er slut endnu, vil jeg allerede nu rose dig for din fantastiske tilgang i dit arbejde. Jeg har aldrig før set hende gå ind i noget med liv og sjæl som hun har gjort i dette forløb, og hun får så stor glæde af både de små- og de store sejre. Det er så fedt at se, og det har helt sikkert noget med din tilgang at gøre. Jeg er så stolt af min seje kone og jeg er så glad for at se at det gør hende lykkelig.

  Så tusinde tusinde tak for dig. Tak for dit positive sind og tak fordi du støtter hende hele vejen igennem.
  Jeg kan kun forestille mig at man også får en kæmpe glæde af at hjælpe med at gøre folk lykkelige 🙂

  Rigtig god dag.

  Vh.

  Ida siger om forløbet:

  Jeg begyndte hos Mie, kort efter jeg havde fået at vide, at jeg har pcos. Alting føltes som en jungle, og jeg var meget modløs. Ved første kontakt med Mie kunne jeg mærke, at hun hørte mig, greb mig, og jeg fik et fortrolighedsbånd og en tro på, at jeg ville kunne skabe en forandring i mit liv. Straks meldte jeg mig på et personligt 1:1 forløb og gennem de næste seks måneder skulle jeg gennemgå en utrolig forandring. Jeg drømte om at blive gravid, men jeg drømte også om at få en krop og et sind i balance.
  Mie hørte mig, gav mig redskaber og var det sikkerhedsnet, der var foldet ud under mig, når jeg på en dårlig dag mistede al gejst og håb for, at mine drømme ville kunne lykkes. Alt hvad jeg havde brug for. Som mentor er Mie kærlig og omsorgsfuld i sin tilgang, men også struktureret og god til at foreslå, hvilke ting man kan forsøge sig med, uden på nogen måder at pådutte en at gøre noget der ikke giver mening for en selv. Jeg følte mig mødt og lyttet til, noget der er vigtigt for mig i en relation.
  Efter få måneder opnåede jeg meget mere velvære i min krop. Min cyklus blev regelmæssig, min hud bedre og mit generelle velbefindende optimalt. Og før vores næstsidste mentorsession fandt jeg ud af, jeg var gravid. Helt naturligt og helt af mig selv med de forandringer, jeg i samarbejde med Mie havde skabt i mit liv. Det mest fantastiske, som jeg på mange måder kan takke Mie for.

  Mine varmeste anbefalinger til Mie som mentor, hvis man har brug for hjælp og støtte til at skabe varige ændringer i sin livsstil, selv om det kan synes umuligt og svært at overskue. Det kan lykkes, og nogle gange er et kærligt skub og en opmuntrende stemme alt, man har brug for. Det er Mie <3

   Booking & Pris

  Din investering i dig og dine drømme er 9550 kr. (kan deles i 4 rater)

  I sidste halvdel af 2023 tager jeg kun 3 ind på det her givende og attraktive forløb. 
  Prisen i 2023 er Kun 8300 kr. (kan deles i 2, 3 og 4 rater)

   Jeg GLÆDER mig til at hjælpe dig på vej til et liv der er mindre præget af din PCOS! <3  – For det fortjener du!


   

  Send mig en mail via formularen nedenfor, eller skriv til mig via instagram. Så tager vi en helt gratis og uforpligtende samtale omkring dig og din situation. Det tager ca. 40 minutter. I denne samtale får du lidt sparring på din situation, måske svar på nogle af de spørgsmål du måtte sidde med.  Og vi finder ud af om vi er et match til dit videre arbejde med din PCOS.